Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi Başvuru Evrakları Nelerdir?

İş Veren Olarak Vize Başvurusu

  • Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten ingilizce dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Şirket ve şahsi hesaplarınızın güncel ve bakiyeli son 3 aylık bankadan ıslak kaşeli ve imzalı dökümü
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel ve uçak konfirmeleri
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Avusturya daki Firmadan Davetiye
  • Davet edenin kimlik fotokopisi
  • Kimlik fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • 2 adet biometrik ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Pasaport fotokopisi

SSK Çalışanı Olarak Vize Başvurusu

  • Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten ingilizce dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • Ssk hizmet dökümü
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şahsi hesaplarınızın güncel ve bakiyeli son 3 aylık bankadan ıslak kaşeli ve imzalı dökümü Gayrimenkul tapu fotokopisi Kredi kartları fotokopisi
  • Otel ve uçak konfirmeleri,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Avusturya daki Firmadan Davetiye Kimlik fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği 2 adet biometrik( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış ) Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Pasaport fotokopisi

Öğrenci Olarak Vize Başvurusu

  • Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu (seyahat edecek yolcu 18 yaşından küçük ise başvuru formu anne ve baba tarafından imzalanmalı)
  •  Avusturya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben ingilizce dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Avusturya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  •  Kimlik fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği 2 adet biometrik ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  •  Anne veya Babanın geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopiler
  • Pasaport fotokopisi

!!! Vize başvuru evrakları başvurunun yapılacağı şehirlere göre(İstanbul başvuruları için belirtilmiştir) değişiklik gösterebilmekte ve ek evrak istenebilmektedir. Başvurularınız netleştiği takdirde güncel evrak listesi ve fiyatlandırma için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir